Ён маленкi - шар зямны

Ён маленькі- шар Зямлі,
Шляхоў ёсць бясконца.
Мы сустрэнемся. Калі?
Час азорыць сонца.

На чужой, ці роднай глебе,
У бары, ці на лугу
Скажа месячык, што ў небе
На адным вісіць рагу.

Прынясе нам пагалоску
Ранні пошчак салаўя,
Песьняю што будзіць вёску,
Дзе жыла любоў мая.

Дзе жыло маё каханне,
Дзе прайшлі юнацтва дні,
Дзе запальвала сьвітанне
Любых вочак агмяні!

Шар зямны прывычку мае
Душы родныя лучыць
Мы нап'ёмся с табой чаю
Толькі б пошасць перажыць!


Рецензии
Договорились! И напьёмся, и встретимся, и переживём!

Любовь Сердечная   20.04.2020 18:51     Заявить о нарушении
Класс! Нужны только координаты!

Станислав Шастак   22.04.2020 14:33   Заявить о нарушении