Ernest Hemingway. All armies are the same

Все армии – отрава.
Реклама  - это слава.
И пушки ,как всегда,  гремят сильней.
И доблесть признак правильных парней.
В глазах у ветеранов блеск потух,
Солдатам  ложь одну читают вслух,
И трупы, как всегда, магнит для мух.


All armies are the same
Publicity is fame
Artillery makes the same old noise
Valor is an attribute of boys
Old soldiers all have tired eyes
All soldiers hear the same old lies
Dead bodies always have drawn flies


Book: The Old Man and The Sea by Ernest


Рецензии