Я не зможу тебе залишити саму

Я не зможу тебе залишити саму –
це не та самота, що дає відпочити.
Не залишу саму, врешті-решт ми не діти –
я тебе притулю, пригорну, обійму.

Відтепер не залишишся на самоті –
відтепер зосередився світ у обіймах.
Без обіймів немає тепла в кращих римах.
Без обіймів найкращі зізнання – пусті.

Ти в обіймах – неначе мале пташеня:
завмираєш і щось ледве чутно шепочеш.
Ти у теплих обіймах заплющила очі –
і забула про втому недоброго дня...


Рецензии
Ти в обіймах – неначе мале пташеня... Красиво!
С уважением,

Поэты Прозаики Приднестровья   23.03.2018 20:13     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.