Дронов Я. Моя Россия. Рус. Бел

Тёмною ночью никак
Не могу я уснуть,
Звёзды в безоблачном небе
Так ярко сияют.
Здесь я когда-то родился
И здесь я живу,
И я уверен, что лучше
Страны не бывает.

Припев:
     Там, где поёт душа,
     Там, где легко дышать,
     И дарят свет места родные,

     Сердце я не предам,
     Знаю, я всё отдам,
     Чтобы жила моя Россия,
     Чтобы жила моя Россия.

Всем в этой жизни
Бывает подчас нелегко,
Только ведь сердце своё
Никогда не обманет.
Счастье порою
Нам кажется так далеко,
Но этот адрес
Счастливые не забывают.


***

Мая Расія

Цёмнаю ноччу ніяк
Не магу я заснуць,
Зоркі ў бясхмарным небе
Так ярка ззяюць.
Тут я калісьці нарадзіўся
І тут я жыву,
І я ўпэўнены, што лепш
Краіны не бывае.

Прыпеў:
     Там, дзе спявае душа,
     Там, дзе лёгка дыхаць,
     І дораць святло месца родныя,

     Сэрцу я не здраджу,
     Ведаю, я ўсё аддам,
     Каб жыла мая Расія,
     Каб жыла мая Расія.

Усім у гэтым жыцці
Бывае часам нялёгка,
Толькі сэрца сваё
Ніколі не ашукае.
Шчасце парою
Нам здаецца так далёка,
Але гэты адрас
Шчаслівыя не забываюць.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии