Стресс

                Болгарский
                Правда и Я
               

                С Т Р Е С

                Преживях голям стрес
                от несправедливост към мене
                и незаслужена омраза.
                Злото
                грозният си образ показа,
                както никога досега.
                То не допуска,
                че съществува чиста душа
                с мисъл към добро устремена.
                Тълкува всяка дума
                користно,
                както му е присъщо,
                черни и клевети
                без задръжки...

                Но и това ще преживея,
                както много пъти.
                Няма да престана да пея,
                да пиша стихове;
                няма да бъда сломена
                и повлечена от стихията мътна!

                Ана  Величкова               


Рецензии
Скъпа Ана!
Поздравление за твоя силен дух! Омразата сама себе си ще погуби. Стрелите, които изпраща другиму в нея се забиват. Продължавай да пееш с любов към хората и природата!
Прегръщам те с обич!
Мария

Мария Шандуркова   27.05.2024 13:37     Заявить о нарушении
Мила Мария,
Благодаря за хубавите думи!
Ана

Ана Величкова   30.05.2024 12:43   Заявить о нарушении