Мой советчик. Валентина Ментуз. с белорусского

Советчик  сомнительный - разум.
"Спокойней", - он скажет где-то.
Когда я с любимым рядом,
У сердца спрошу совета.

Только оно добавит
Словам моим теплоты,
Только оно подарит
Им ласки и доброты.

Только оно согреет
Нежное сердце твоё,
Только оно влюблённо
Разуму спать не даёт.


Оригинал:


Розум - дарадчык сумленны,
Ды супакойся, прашу -
Побач з каханым слухаць.
Сэрца парады хачу.

Толькі яно падкажа
Словам маім цеплыню,
Толькі яно падорыць
Ласку і дабрыню.

Толькі яно сагрэе
Сэрца пяшчотай твае,
Толькі яно ў каханні
Розуму спаць не дае.


Рецензии