Марк Шехтер. Слава. Рус. Бел

Просит пенсию Бог -
    он не стоит того,
Просит пенсию дьявол -
    да ну его, право,
Не проси же и ты со
    стола моего,
Записная гордячка,
     спесивица Слава!


***

Слава

Просіць пенсію Бог -
    ён не варты таго,
Просіць пенсію д'ябал -
    ды ну яго, права,
Не прасі ж і ты са
    стала майго,
Запісная ганарліўка,
     фанабэрыстая Слава!

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии