Любовь Истомина. Цена. Рус. Бел

У каждой вещи есть своя цена,
которая не  сразу и видна.
Чем больше льстивых слов
восточных красноречий,
тем больше пастбище ослов
всех видов и наречий.


***

Кошт

Ў кожнай рэчы ёсць свой кошт,
які не адразу  бачны, ўсёж,
Чым больш ліслівых слоў
усходніх вымаўленняў міг
тым больш паша аслоў
усіх выглядаў, прыслоўяў усіх.

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии