Иванова Тамара. Две капельки. Рус. Бел

     Муз. Сергея Шевченко

Сердца костер не гаснет,
Только болит душа –
Где-то плутает счастье,
Жизни часы спешат.
Ты ведь не позабыла…
Я ведь не позабыл…
Как ты меня любила.
Как я тебя любил.

Припев:

Время бежит, словно река,
Капелькой в ней я живу.
А у реки есть берега,
Я мимо них плыву.
Капелька я, капелька ты,
Знаю, сольемся мы вновь.
На берега нашей судьбы
Вынесет нас любовь.

Ты тогда всё сказала.
Я тоже всё сказал.
Ты меня не искала.
Я тебя не искал.
Сколько же зим и вёсен
Были в разлуке мы…
Видимо жизни осень
Шанс нам дает взаймы.

Припев.

Случай нам стал наградой,
И больше нет преград.
Ты нашей встрече рада,
Я нашей встрече рад.
Снова для нас с тобою
В парке цветет сирень.
Я в наше счастье верю,
Ты в него тоже верь

Припев.


***

Дзве кропелькі
               
Сэрца касцёр не гасне,
Толькі баліць душа –
Дзесьці заблудзіць шчасце,
Жыцця гадзіны спярша.
Ты мо не пазабыла…
Я мо не пазабыў…
Як ты мяне любіла.
Як я цябе любіў.

Прыпеў:

Час прабяжыць, нібы рака,
Кропелькай у ёй жыву я.
Там, дзе рака ёсць берага,
Вось паміж іх плыву я.
Кропелька я, кропелька ты,
Ведаў - зліёмся мы зноў.
На берагах лёсу кусты
Вынесе нас любоў.

Ты тады ўсё сказала.
Я табе ўсё сказаў.
Ты мяне не шукала.
Я цябе не шукаў.
Колькі было зім і вёсен,
Наша расстанне дзікім…
Мабыць жыцця восень
Шанец дае ў пазыку.

Выпадак узнагародай,
Болей няма перашкод.
Нашай сустрэчы шкода,
Рады сустрэчы з нагод
Зноўку для нас з табою
Ў парку квітнее бэз.
Пра наша шчасце мрою,
Верыць нам рэчка і лес.

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии