З небес тече життя рiка...

Плюс-мінус, чи то є біда?
Все прагне до гармонії...
З небес тече життя ріка
Бурлінням какафонії.

Наповнить звуками весни.
Звучанням птах у вирії.
Іще повернуться вони,
На вкриту землю інеєм.

В реаліях, з прийманням втрат
Людей нам рідних, близьких...

Тож на шляху важливих дат -
Життя вміститься в риску.


Рецензии