А рай там, де ти!

А рай там, де ти! І тому досі пам"ять
Мене зігріває на хвилях тепла -
Ми легко вривалися в райдужні далі
А Небо, осяяним світлом добра,

Давало нам сили здолання секретів.
І щастям присутнім у радощах дня
Приймали разОм: і падіння, і злети -
У часі зі змінами  календаря.

Там сонце на Небі раніше вставало,
Стежина вела до подій майбуття,
І подихом юності нас надихадо,
З нвдією віри у краще життя.

А рай там де ти - мій коханий і ніжний!
До тебе з любов"ю думками лечу.
Але повесні карколомная свіжість
Далече пішла... І задула свічу.
 


Рецензии