Життя у вс х, так швидко прол та...

Життя у нас-короткочасна мить,
тремтять кінцівки і болять коліна,
немов вогонь,що у каміні догорить
а потім тліють вже його поліна.

Летить життя,мов потяг галасливий,
побитись можу з Вами об заклад,
ті дні,що пролетіли гомірливі,
вже більше не повернуться назад.

Мов миготять обличчя на пероні
хвилини пролітають так життя,
залишитися з вічністю в вагоні
бо марне, запізніле каяття.

Любіть життя,це подарунок Бога
живіть з добром в обіймах,в унісон,
життя коротка нашого дорога,
промчиться швидко,мов солодкий сон.

Потрібно так життя своє прожити,
за все,і всіх завжди в житті прощати
не зраджувати, мріяти, любити,
людиною потрібно залишатись.


Рецензии
Прыгожы верш, прымушае задумацца аб тым, як хутка ўцякаюць імгненні нашага жыцця, якое мы часцяком марнуем на розныя дробязі і глупствы.

Александр Чепа   27.03.2024 14:46     Заявить о нарушении