Спiваe радiстю душа...

Мир, лад і спокій у душі.
А світло сонячного неба
Теплом зігріти всіх спішить.
Чого іще бажати треба?

У цих реаліях душа
Освоїти бажає простір
Тих знань, де радістю вірша,
Її запрошують у гості.

Лечу у неба височінь,
Думками сонџе обіймаю.
І розливає неба синь
Вірші веселкою в розмаї.

Співає радістю душа,
Заполонивши серце, тіло.
Думки, танцюючи, спішать
Лягти у благодаті зливу.


Рецензии