Цуды нам прынёс. бел

Як заўжды адбудзецца-
Стараму знікаць.
Кожны з нас рыхтуецца
Новы сустракаць.

Дзе ў шэрані бярозы,
Сонцам зіхацяць.
Зноў моладзь дзед марозы
На вятрах ляцяць.

Пасвятлеў збянтэжаны
У дрымоце лес.
Зноў, сусвет заснежаны
Цуда нам прынес!

Нам адной сцяжынкаю
Па жыцці ісці,
З любай палавінкаю
Хораша ўжыцці.

Многае, што зменіцца
Цуда-чалавек.
Дык няхай жа доўжыцца
Нашкахання век.

Новы год заснежаны
Радасць нам прынёс
Пражывем адмераны
Нам Сусветам лёс!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.