Вiтання

Барановій Олені - письменниці, сімейному лікарю
та просто чудовій людині у день народження

Сьогодні я тебе вітаю
Букетом повним ніжних слів.
У щиросердних побажаннях
Приховано здійснення мрій

Тих, що були у снах пророчих,
Світили радістю, а втім
Вели щоденно і щоночі
бої, оберігая дім.

Нехай шляхи проляжуть щастям
Квітучих, сонячних доріг
І не торкнеться біль ненастя,
В тобі є міць: ти - КОЗЕРІГ!

Тож будь ім"я свого достойна.
Олена - велич крвсоти:
Осяйна, лагідна, спроможна
Завойувати всі світи.


Рецензии