Борис Удачин. Само собой разглупеется. Рус. Бел

Поспорили яростно ключ и замок,
кто большую важность имеет.
Вконец разошлись - и замок тот замолк,
и ключ без работы ржавеет.


***

Само сабой разглупеецца
 
Паспрачаліся люта ключ і замак,
хто вялікую важнасць мае.
Ушчэнт разашліся - і замак той замоўк,
і ключ без працы ржавее.

     Перевёл Максим Троянович


Рецензии