Наше кохання

Я  дуже  часто  запитую  себе,
Чому серед усіх я вибрала тебе.
Чи то нас доля вибрала, чи Бог,
Чи небеса дали кохання нам на двох.

Як паралелі з тобою ми зійшлись,
І стали рідними і душі обнялись.
І був не легкий шлях, но ми чекали,
Жили в розлуці надію все плекали.

Промінчик сонця в серці зберегли,
Щоб та розлука не ходила навкруги.
Без поцілунків малювали майбуття,
Щоб зігрівало і любило нас життя.

Ми поглядом торкалися до серця,
Світились очі від кохання-як озерця.
Вже не хотілось запитувать себе,
Чому серед усіх я вибрала тебе!!!


Рецензии
Красиво и очень трогательно! Спасибо!

Тамара Нагибина   07.01.2024 20:26     Заявить о нарушении