Павлов К. Всё нормально. Рус. Бел

В сомнениях легко потеряться,
На всё махнув рукой.
А вот идёт любовь и улыбается
Следом за тобой.

И танцует, и поёт она,
От чего бывает ночь нежна.
И крутит небеса, меняет полюса,
А я смотрю ей в глаза.

Припев:
     Всё нормально у хулигана,
     Ничего не надо мне с тобою рядом.
     Всё нормально у хулигана,
     Никакой печали,
     Лишь небо за плечами.

В сомнениях легко заблудиться
И слышать голоса.
А вот идёт любовь, и не боится
Смотреть в твои глаза.

И не просит ничего взамен,
Всё так просто – улови момент.
Мы научились летать, а я сгораю опять
В твоём огне.

Припев:
     Всё нормально у хулигана,
     Ничего не надо мне с тобою рядом.
     Всё нормально у хулигана,
     Никакой печали,
     Лишь небо за плечами.

     Всё нормально у хулигана, мама,
     Всё нормально у хулигана, мама.
     Всё нормально у хулигана, мама,
     Всё нормально, всё нормально, мама.


***

У сумневах лёгка страціцца,
На ўсё махнуўшы рукой.
А вось ідзе каханне і ўсміхаецца
Следам за табой.

І танчыць, і спявае яна,
Ад чаго бывае ноч далікатная.
І круціць нябёсы, змяняе палюса і ночы,
А я гляджу ёй у вочы.

Прыпеў:
     Усё звычайна ў хулігана,
     Нічога не трэба мне з табою побач.
     Усё звычайна ў хулігана,
     Ніякага смутку начамі
     Толькі неба за плячамі.

У сумневах лёгка заблудзіцца
І чуць галасы дзявочы.
А вось ідзе каханне, і не баіцца
Глядзець у твае вочы.

І не просіць нічога наўзамен,
Усё так проста – улаві момант.
Мы навучыліся лётаць, а я згараю зноў
У тваім агні.

Прыпеў:
     Усё звычайна ў хулігана,
     Нічога не трэба мне з табою побач.
     Усё звычайна ў хулігана,
     Ніякага смутку начамі,
     Толькі неба за плячамі.

     Усё звычайна ў хулігана, мама,
     Усё звычайна ў хулігана, мама.
     Усё звычайна ў хулігана, мама,
     Усё звычайна, усё звычайна, мама.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии