Что же будет потом на украинском

- Що відбувається в   світі? - А просто хана.
— Просто хана,  ви  гадаєте? - Так, я гадаю.
Адже я й сам, як спроможно по світу гасаю
Поза вас, що заснули так рано у ваших хатАх.

Що же ж трапиться згодом? - Книги разом спалять.   
- Книги разом спалять, ви так вважаєте? - Я так вважаю,
Адже  я вже давно їх і сам не читаю,
Тупо дивлячись очима в Нотбука пам;Ять.

– Що ж за цим мусить бути? – А буде погром.
- Буде погром, ви вважаєте? - Так я вважаю,
Адже давно я  нахабну цю публіку знаю,
Боягузливу, злу, тупувату - разом

Чим же все це  скінчиться? - Тож Буде дефолт.
— Буде дефолт, це  так ви впевнені? - Так я впевнений.
Я щойно  чув, і  ця чутка перевірена,
Що безсоромно потопиться грошовий флот.

— Що ж із цього випливає? — Жити всім Слід
Як  в ресторані, у випивці знаючи квоти.
— Ви вважаєте, що ваш приклад стане в нагоді?
— Я вважаю, що кожен сам має досвід…


Рецензии