Уи гъусэщ си гур

Уэ зым, вагъуэбэм къытезгъазэу,
Уи вагъуэм и цlэр сэ изоlуэ.
Услъагъуу аркъым дыгъэ-мазэу-
Сэхъуахэр жьейщ.
Щхьэгъубжэм къытоуlуэ!

Зэм-зэм, акъужьыр къыстехьэлъэм,
Уэ зым уи деж жэуап сщылъохъуэ.
Нэху слъыхъуэу аркъым, сынопсалъэу -
Унэхущи арщ.
Уи жьауэм гур хегъахъуэ!

20.12.2023гъ
Гъуэщокъуэ Мадина

*Сэхъуа - избалованный.


Рецензии