В. Высоцкий Дайте собакам мяса на украинском

Дайте собакам м'яса —
Можливо, вони поб'ються.
Дайте похмільним квасу —
Можливо,вони переб'ються.
Щоб не жиріти воронам —
Ставте побільш лякалів,
А щоб любити закоханим
Кут затишний би далі.
У землю кидайте зерна—
З;явиться проростання.
Добре, я буду покірним—
Дайте свободу бажану!

Далі псам м;ясні покидьки,
Але ті пси не побилися.
Дали п'яницям горілки, —
А вони відмовилися.
Люди ворон лякають, —
А вороня не боїться все,
Пари дарма з'єднують, —
А ним би роз'єднатися.
Ліли на землю воду —
Нема колосків — чудо.
Мені вчора надали волю.
Що з нею робити я буду?


Рецензии