Фёдор Тютчев. Не то. что мните... Рус. Бел

Не то, что мните вы, природа:
Не слепок, не бездушный лик —
В ней есть душа, в ней есть свобода,
В ней есть любовь, в ней есть язык…


***

Не тое, што ўяўляеце вы, прырода:
Не злепак, не бяздушнае аблічча —
У ёй ёсць душа, у ёй ёсць свабода,
У ёй ёсць каханне і язык, што нас кліча…

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии