Зачем учить международное право. укр

Навіщо вчити міжнародне право

(жартівливий сонет)

Воно над міру завжди лицемірне
(Хтось прийме це, а хтось бажав би змін).
Ним легко грається господар сильний,
Коли про спільне благо мовить він.

Його теорія – рясні питання,
Незгода відповідей запальна.
На практиці, ти взнав найменування
Його – і чуєш, що його нема.

За волю безсоромність видається
Ним, і лягає стриманість на дно.
Як хтось, що захисник його, клянеться,
Він мабуть що порушує його.

Та виражений в нім весь світ – це взнайте
Й, до речі, обдурить себе не дайте.

23.09.2023


Рецензии