Червона Ружа

***
Ти моя червона Ружа
крапля в посуху доща
Ти неначе біла смуга
в спрагу склянка молока
Водоспад, живе що в скелях
промінь світла на зорі
Ти - вогонь що спить у венах
відблиск крові на ножі
_
Розірвала серце навпіл
Чи кохання того вартий
Ця любов отруйний напій
Біль від неє майже справжній
Він кохання того вартий
Розірвала серце навпіл
__
Бороню цей час державу
День і ніч стою на смерть
але зранку та в темряву
все без тебе шкереберть
і думки птахами линуть
до гнучкою мов лоза
де ти люба берегиня
крапля поту як сльоза

Розірвала серце навпіл
Чи кохання того вартий
Ця любов отруйний напій
Біль від неє майже справжній
Він кохання того вартий
Розірвала серце навпіл
__
Я єдине в Бога прошу
Якщо виживу в війні
Звісно в ній ми переможем
Квітку Ружу не ві сні
мов яскраву білу смугу
промінь світла на зорі
А поки гамую тугу
...кров ворожа на ножі
__________


Рецензии