Грегори Лемаршаль. Si t tais l. Рус. Бел

Иногда я думаю о тебе в машинах
Самое страшное – это путешествия, это приключения
Песня оживает в памяти
Вопросы без ответов - худшие
Вы меня слышите? Ты видишь меня?
Что бы вы сказали, если бы были там?
Это знаки, которые вы посылаете мне?
Что бы вы сделали, если бы были там?
Я рассказываю себе истории, чтобы заснуть
Чтобы заглушить мою боль и улыбнуться
У меня есть воображаемые разговоры
С людьми, которых нет на земле
Вы меня слышите? Ты видишь меня?
Что бы вы сказали, если бы были там?
Это знаки, которые вы посылаете мне?
Что бы вы сделали, если бы были там?
Мне все равно, если они боятся, что я не продержусь
Я знаю, что ты недалеко, даже если это сумасшествие
Дураков заставляют плавить доспехи
Чтобы люди плакали в машинах
Вы меня слышите? Ты видишь меня?
Что бы вы сказали, если бы были там?
Это знаки, которые вы посылаете мне?
Что бы вы сделали, если бы были там?


***

Часам я думаю пра цябе ў машынах
Самае страшнае – гэта вандраванні, гэта прыгоды
Песня ажывае ў памяці
Пытанні без адказаў - горшыя
Вы мяне чуеце? Ты бачыш мяне?
Што б вы сказалі, калі б былі там?
Гэта знакі, якія вы пасылаеце мне?
Што б вы зрабілі, калі б былі там?
Я распавядаю сабе гісторыі, каб заснуць
Каб заглушыць мой боль і ўсміхнуцца
Ў мяне ёсць уяўныя гутаркі
З людзьмі, якіх няма на зямлі
Вы мяне чуеце? Ты бачыш мяне?
Што б вы сказалі, калі б былі там?
Гэта знакі, якія вы пасылаеце мне?
Што б вы зрабілі, калі б былі там?
Мне ўсё адно, калі яны баяцца, што я не пратрымаюся
Я ведаю, што ты недалёка, нават калі гэта вар'яцтва
Дурняў прымушаюць плавіць даспехі
Каб людзі плакалі ў машынах
Вы мяне чуеце? Ты бачыш мяне?
Што б вы сказалі, калі б былі там?
Гэта знакі, якія вы пасылаеце мне?
Што б вы зрабілі, калі б былі там?

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии
Видимо, автор слов песни, как и многих своих по исполнению песен Грегори́ Жан-Поль Лемарша́ль (фр. Grégory Jean-Paul Lemarchal; 13 мая 1983, Ла-Тронш, Франция — 30 апреля 2007, Париж, Франция) — французский певец.
-из вики
http://www.youtube.com/watch?v=pu6eXWwVk-w

Елена Хвоя   25.07.2023 11:39     Заявить о нарушении