Генрих Гейне Я плакал во сне Билингва

My sleep was weary of weeping -
I dreamed: you passed away.
I woke up with tears
On the cheeks which salty  too.

My sleep was weary of weeping,
I dreamed you’r passed away.
I woke up in a deep  shudder,
And bitterness burned all  my soul.

My sleep was weary of weeping,
You were in my arms in full.
I woke up - there is no rendezvous...
My crying hasn't stopped as yet...


Мій сон стомлений був риданням,
Наснилося: у могилі ти.
Прокинувся я зі сльозами,
На щоках вони солоні.

Мій сон стомлений був риданням,
Наснилося ти геть пішла.
Прокинувся я в здриганні,
І гіркота мені душу палила.

Мій сон стомлений був риданням,
В обіймах була ти моїх.
Прокинувся я - немає вже побачення,
А плач мій ще не вщух...


Рецензии