Если жизнь тебя обманет. А С Пушкин

when life deceived you and betrayed
please do not be upset or angry
accept the sadness of that day
trust that next day will make you merry.

in future human heart resides.
while presence often sad and nasty,
each moment will be passing by.
once passed, it will apper nicer

если жизнь тебя обманет
не печалься, не сердись
в день уныния смирись
день веселья верь настанет.

Сердце в будущем живет
настоящее уныло
все мгновенно, все пройдет.
что пройдет, то будет мило


Рецензии