Тамаба

Шурхотить сердитий вітер?
Тишу вже зжили зі світу?
Заклинання? Ворожба?
Хтось волає - тамаба!
То Вітьок гуляти вийшов!
Щоб зібралися скоріше
самі вірні й добрі друзі
ТАто, МАма і БАбуся -
раз, два, три і вже юрба,
галасає ТА-МА-БА!

Внучатому племіннику Віктору з подякою за ідею. Йому три рочки.


Рецензии