А. Ю. Корнилов. Ты изменила... Рус. Бел

 Корнилов Алексей Юрьевич
Ты твердишь мне, что я не мужчина...
Что мудак, неудачник и трус...
Только знаю не в этом причина.
Просто ты изменила...

                Свой вкус. 

***

Ты паўтараеш мне, што я не мужчына...
Што мудак, няўдачнік і баязлівец...
Толькі ведаю не ў гэтым прычына.
Проста ты змяніла...

                Свой густ.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии