Експромт у стоматолога

Зуби мої, зуби мої,
Лихо ж мені з вами!
Дарма стали ви у роті
Білими рядами!
Чом вас смикає і крутить,
Мов бідну Вкраїну?
Чом я змушена сідати
Знов під бор-машину?
Я куплю вам "Блендамету" й "Колгейту" доволі,
Одужуйте, мої зуби, та будьте здорові!

22.09.2007. Раніше викладено в ЖЖ.

(Велике  прохання не бачити тут знущання. Це тільки жарт, для болю – одна з завад).

30. 04. 2023


Рецензии