I любов ю, i радiстю свiтла...

Майже квітень! Природа їй Богу -
Чуєш, радістю небо гуде!
Тож, упевнено, до Перемоги
Й до тепла наш народ приведе.

Приберемо в дорозі затори
Ми жагою до щастя для всіх.
І відкриємо диво-простори
Духом волі та віри в успіх.

Різнобарв'ям і сонячним світлом
Відбудуємо наше життя.
А свавіллю та роздумам хибним
Перекриємо вхід в майбуття.

Майже квітень - природа розквітне!
І подальші всі наші шляхи:
I любов'ю, i радiстю свiтла
Розфарбують життя навкруги.


Рецензии