Антоний Витольд. Трусость. Рус. Бел

Вчера казалось мне что правильно терпеть -
Я консервировал свой интерес
Во имя белобрысенького завтра
На поводу сиюминутности желанья.

***

Учора здавалася мне што правільна трываць -
Я кансерваваў сваю цікавасць
У імя белабрысенькага заўтра
На нагодзе імгненнасці жадання.

     Перевёл Максим Троянович


Рецензии