Виктор Левашов. Рус. Бел

Февраль прошёл. А у меня чернила...
 
А я пишу – не Пастернак, конечно –
но всё ж хочу поблизости копнуть.
Надеюсь, что сверкнёт на рифмах вечность,
мне к истине указывая путь.

***

Люты прайшоў. А ў мяне чарнілы...

А я пішу – не Пастарнак, вядома небяспечнасць  –
але ўсё ж жадаю паблізу капнуць жах.
Спадзяюся, што блісне на рыфмах вечнасць,
мне да праўды паказваючы шлях.

    Перевёл Максим Трояновмч


Рецензии