Iз нею...

Учора, сьогодні і завжди
Звучать ці яскраві слова -
У світлих діяніях правди
Любов наша вічно жива!

Вона відчувається всюди:
У поглядах неба, душі.
Із нею світлішають люди,
Із нею складають вірші.

Із нею кроки перемоги
У нашій дорозі гучніш.
У помислах добрих потроху,
Утворится мирная тиш.

Розквітне держава хоробрих
Просвітлено-здравих людей.
Підіймется слава народу
З підгрунтя правдивих ідей.


Рецензии