Елена Хвоя. Экспромт. Рус. Бел

на проспектах старинных
пляшут тени людей
я искала тебя
средь ветров и дождей
только искра металась
то паденье то взлёт
и я думаю сталось
запылал небосвод

 
***

на праспектах старадаўніх
скачуць цені людзей
я шукала цябе
сярод вятроў і дажджоў
толькі іскра кідалася
то падзенне то ўзлёт
і я думаю сталася
запалаў небасхіл

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии
Спасибо.

Елена Хвоя   11.11.2022 18:32     Заявить о нарушении