Саня Грех. Ну, даёте. Рус. Бел

Нет вы мне скажите,
не вы мне ответьте,
ну разве был киев
когда-то на свете?
И львов, и чернигов,
и днепр.Ну даёте!
таких городов
вы нигде не найдёте...
Но лишь из кумиров
и празднеств, и буден
есть Город Кадыров,
 и есть Город Путин...


***

Не вы мне скажыце,
не вы мне адкажыце,
ну хіба быў кіеў
калісьці на свеце?
І львоў, і чарнігаў,
і днепр.Ну даёце!
такіх гарадоў
вы нідзе не знойдзеце...
Але толькі з куміраў
і святаў, і будзен
ёсць Горад Кадыраў
 і ёсць Горад Пуцін...

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии
я за честность
огорчилась

Елена Хвоя   10.11.2022 23:45     Заявить о нарушении