Андрей Скоринкин. Объявление. Рус. Бел

Той женщине, которая три блюда
Сумеет приготовить из стиха,
Сдаётся половина чердака -
За решето кипящих слёз в минуту.


***

Аб'ява

Той жанчыне, якая тры стравы за маліну
Здолее прыгатаваць з верша, моўчкі,
Здаецца палова гарышча - вышкі
За рэшата кіпячых слёз у хвіліну.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии