Сандра Леписто. Бумеранг. Рус. Бел

Бумеранг о тебе не забудет:
Досадил ты кому иль помог...
Тихо гостем незваным прибудет -
В дом поступков твоих. Как итог.

***

Бумеранг
 
Бумеранг пра цябе не забудзецца:
Дасадзіў ты каму ці дапамог...
Ціха госцем няпрошаным прыблудзіцца -
У хату ўчынкаў тваіх. Як вынік, ці бог.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии