Светлана Ергольская. Стрелочник. Рус. Бел

  Чиновников жирует институт,
  "Добра и справедливости на страже",
  И сотни новоявленных иуд
  На стрелочника пальцами укажут.

    ***


  Службоўцаў буяе інстытут,
  "Дабра і справядлівасці на варце",
  І сотні навапаказаных юд
  На стрэлачніка пальцамі пакажуць.


     Перевёл Максим Троянович
      


Рецензии