М. В. Лермонтов. Пир Асмодея. Рус. Бел

На стол твой я принёс вино свободы;
Никто не мог им жажды утолить,
Его земные опились народы
И начали в куски короны бить;


***

На стол твой я прынёс віно волі;
Ніхто не мог ім смагі здаволіць,
Яго зямныя народы абапіліся піць
І на кавалки пачалі кароны біць;

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии