Завдяки...

Ця війна все тобі завдяки,
ЗСУ піднялися у спротив.
На віки, увійде, на віки
Віроломного вибуху злочин.

Як зійшлася у злобній борні
Рідна ненька, моя Україна.
І палало життя у вогні,
Що розвела рашистська вражина.

Чи то жах, а чи то маячня -
Як же треба промити ті мізки,
Щоб велика держава твоя
Пала ниць від жорстокого тиску.

І співають вітри воякАм
Пісню суму свою колискову.
В наших душах, будуючи храм,
Віри в правду та в силу любові.


Рецензии