Марьян Дукса. Знак угрозы. Бел. Рус

Свет стане звадаю сістэм,
І гэта будзе знак пагрозы,
Калі ўжо высахнуць зусім
У кожнага паэта слёзы.

 
***

Мир станет распрею систем,
и это будет знак угрозы,
Уж если высохнут совсем
У каждого поэта слёзы.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии