Robert Louis Stevenson At Last She Comes

Приходит, знать приспели сроки,
Чтоб в моей сущности больной,
Меня вновь сделать одиноким,
Пока не дан душе покой.

Robert Louis Stevenson
At Last She Comes

AT last she comes, O never more
In this dear patience of my pain
To leave me lonely as before,
Or leave my soul alone again


Рецензии