Георгий Иванов - Tomorrow

***

Ну, мало ли что бывает?..
Мало ли что бывало —
Вот облако проплывает,
Проплывает, как проплывало.

Деревья, автомобили,
Лягушки в пруду поют.
…Сегодня меня убили.
Завтра тебя убьют.

(ca. 1950)


* * *

Well, something  could  by  appearing,
As  some  disappeared,  anyhow  -
The clouds in  the  sky  could  be  fleering -
As they  have  been  fearing, for  now.
 
The  cars and the  trees:  running,  sunning.
The  frogs in a pond:  sing, as  new.
...Today I was murdered  by  some one
Tomorrow  some  body  kills  you.


.


Рецензии