Александр Томсон. Не о любви. Рус. Бел

Не о любви мои слова...
Такие рысью всадник водит...
Печаль, как друга удила,
Когда он истины находит.


***

Не пра каханне мае словы, бра...
Такія рыссю вершнік водзіць...
Смутак - гэта цуглі сябра,
Калі ён праўду не знаходзіць.


Перевёл Максим Троянович


Рецензии