Лёс

Лёс адзін у нас ва ўсіх,
Як рака ля берага,
Так і песенны матыў
Салаўю адмерана.

Наша восень лепш за ўсіх,
Стане ў дождж купацца,
Жураўліных крылаў свіст
Будзе раздавацца..

Восень мілая мая,
На стагоддзі ўцеха,
I любая нам зіма
Проста як пацеха.

Нам цяпло цяпер зiмой,
Домік з добрай печкай,
Кот мурлыкае з табой,
Кашу просіць з грэчкай....


Рецензии