Вера Набедрик. Миниатюра. Рус. Бел

Посредственность - талантливых не любит.
Ну, что поделать? Надо с этим жить...
Кого - то топором Природа рубит,
других - ваяет, чтоб могли светить!


***

Мініяцюра
 
Пасрэднасць - таленавітых не кахае яшчэ.
Ну, што тут зробіш? Трэба з гэтым жыць...
Каго-та сякерай Прырода сячэ,
А іншых - лепіць, каб маглі свяціць!

   Перевёл Максим Троянович


Рецензии