Гусейнов Эльмар. Давайте выкинем слова. Рус. Бел

Давайте выкинем слова –
Пускай угомонятся гланды,
Освободится голова,
Мы поместим туда команды.

***

Давайце выкінем словы

Давайце выкінем словы –
Няхай супакояцца гланды,
Вызваляцца галовы,
Змесцім туды каманды.

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии