Натали Самоний. Осени высокая мода. Рус. Бел

Веерные складки от Диор,
Разнолистье парков от кутюр –
Как же манит крон мультиколор,
Паутин летающих гипюр…

Бабье лето – модных дней сезон,
Позже будет лишь прет-а-порте:
В ноябре – невзрачности фасон,
Ширь в листвяном прелом лоскуте...

Ну и пусть грядёт антигламур!
Ноябри встречать нам не впервой...
А пока – пейзажи от кутюр,
Наслаждайся солнечной листвой!

Натали САМОНИЙ,
15.09.2021 г.

***

АХІНІ ВЫСОКАЯ МОДА

Веерныя зморшчыны ад Диор,
Разнолистье паркаў ад куцюр–
Як жа вабіць крон мульцікалор
Павуцін лятучых гіпюр…

Бабіна лета – модных дзён сезон,
Пазней будзе толькі прэ-а-порце:
У лістападзе – несамавітасці фасон,
Абсяг у лісце прэлым лапіку...

Ну і хай будзе анцігламур!
Лістапады сустракаць нам не ўпотай...
А пакуль – пейзажы ад куцюр,
Атрымлівай асалоду ад сонечнай лістотай!

    Перевёл Максим Троянович


Рецензии