Останнiм часом неспокiйно...

Останнім часом неспокійно -
Снаряди рвуться звідусіль.
І на шляху кривава бійня
Жорстокістю ламає всіх.

Вмить об'єдналися народи
У боротьбі з безчинством зла.
Стежина правди і свободи
У долі нації лягла,

Яка маячила у світлі,
У щасті радощів земних.
Що винні ми зізнатись прикро,
Але біда з'єднала всіх

І повела до Перемоги:
Крізь бруд, крізь сльози, біль і кров.
У поміч нам лежать дороги -
НАДІЯ, ВІРА І ЛЮБОВ!


Рецензии